Seminar in Heerlen over hoe blockchain de vastgoedwereld verovert

Op donderdag 28 juni vindt het seminar ‘Blockchain, een revolutie in vastgoed?’ plaats in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Het seminar is voor iedereen die de doorbraak van blockchain in de vastgoedwereld op de voet wil volgen en alles wil weten over innovaties die slopen, ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen circulair en winstgevend maken door te investeren in bestaand materiaal. Het wordt een middag vol inspiratie en keynote sprekers die hun kennis delen op het gebied van materiaalrechten, blockchain toepassingen, herwaardering van vastgoed, behalen van duurzaamheidsdoelen, nieuwe financiële modellen én de eerlijke blik vanuit het bankwezen.

Programma

Tijdens het seminar, dat plaatsvindt van 15.30 tot 19.00 aan de Smedestraat 2 in Heerlen, zal architect en visionair Thomas Rau (Madaster) meenemen in zijn inzichten over Materiaalrechten en de financiële waarde binnen vastgoed. Blockchain expert Vince Meens geeft u een aangename geheugen opfrisser over blockchain en de rol als bouwsteen hiervan binnen vastgoed. Aan de hand van praktijkcases zal Dennis Meevissen (CEO Block Materials) concrete oplossingen en resultaten presenteren. Tevens komt Bart Jan Holleman (Senior Sector Developer bij Rabobank Real Estate Finance) aan het woord over de kritische kijk op Blockchain vanuit de financiële sector. Ruimte voor publieksvragen is er tijdens het panelforum, waarbij o.a. de keynote sprekers en experts binnen accountancy en recht zullen aanschuiven. Na afloop geniet je tijdens het netwerken uiteraard van een lekker drankje en fingerfood. Iedereen die een ticket koopt (€35,- excl. btw) krijgt tevens het e-book “Flexibel Vastgoed met Blockchain” geschreven door econoom Dr. Simon Duindam.

Achtergrond informatie

We staan aan de voet van een revolutie binnen de vastgoedbranche. En dat is ook hard nodig: geen enkele sector verbruikt zoveel materialen als de bouw en sloop: maar liefst 40% van het totaal! Door gebruik te maken van innovatieve technologieën kunnen we materialen in bestaande gebouwen extra waarde geven en ontstaan er – dankzij de onbegrensde potentie van Blockchain – nieuwe businessmodellen binnen de vastgoedsector.

  • Waar? Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2 Heerlen
  • Wanneer? Donderdag 28 juni 2018 van 15.30 tot 19.00 uur
Info & tickets