Ontvang GRATIS het CO2 besparings rapport voor jouw gebouw(en)

Binnen 24 uur in je inbox!

CO2, we moeten er wat mee!”

Je kunt er niet meer omheen: de energietransitie en de aankomende regelgevingen er omheen. We moeten met z’n allen onze CO2 uitstoot verlagen en daarmee zijn wij deze regelgeving alvast een stap voor!

Bij CO2 reductie wordt meteen gedacht aan duurzame energie.

Maar waar veel mensen niet bij stilstaan is dat het aanpakken van een probleem begint bij het herkennen van de oorzaak.

In dit geval: het in kaart brengen van je CO2 uitstoot.

Waar begint het mee?

Circulair slopen en bouwen wordt steeds populairder naar mate de CO2 wetgeving aanscherpt. Bouwmaterialen worden hierdoor namelijk steeds duurder en zijn vaak niet meer te betalen voor bouwbedrijven. Circulair bouwen en slopen is hiervoor de oplossing: bij deze aanpak worden materialen hergebruikt en gaan er dus geen kostbare grondstoffen verloren. Er is dus minder behoefte aan productie van nieuwe materialen en dat spaart weer energie. Voor het gebruik van secundaire grondstoffen is driekwart minder energie nodig dan voor primaire grondstoffen!

Het doel van beide ambities is dus hetzelfde als: CO2 besparing.

Wat is zo’n Co2 besparing scan nu eigenlijk?

De keuze voor een circulaire economie gaat niet alleen over andere denkrichtingen, maar vooral ook over werkelijk meten, om zo uiteindelijk tot CO2-reductie te komen. En dat meten is precies wat wij doen bij Cirdax. Dit wordt gerealiseerd door middel van een gratis Co2 besparing scan.

Een Co2 besparing scan is een gebouw specifiek analyse die uiteindelijk zal leiden tot CO2 reductie.

Met andere woorden: een duidelijk rapport om je Co2 impact aanzienlijk te verlagen.

Waarom is een CO2 besparing scan interessant voor jou?

Het wordt steeds belangrijker om de CO2 footprint oftewel voetprint van te slopen en/of te renoveren panden in kaart te brengen. Dit heeft te maken met het feit dat er steeds meer regelgevingen komen op het gebied van Co2 reductie in de bebouwde wereld.

Door deze scans aan te bieden zijn wij dus de onvermijdelijke aankomende wetten een stap voor!

Cirdax digitaliseert je volledige (bestaande) vastgoed. Het is een alles-in-één oplossing waarmee vastgoedeigenaren grondstofkringlopen eenvoudig kunnen sluiten en daarmee de CO2 impact aanzienlijk verlagen. Digitaliseren is data, en data is het effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren van vastgoedprojecten.

Het doel van Cirdax is het verminderen van CO2 in uw bestaande gebouw en het verlagen van de kosten voor de aanschaf van bouwmateriaal.

  Bij de renovatie van het indrukwekkende EDGE Stadium in Amsterdam is met hoogwaardig hergebruik van materialen

  maar liefst 69 ton CO2 bespaard!

  (omgerekend €3.630,- CO2)

  Wat een topprestatie!

  In opdracht van Beelen.nl heeft Cirdax gekeken naar de bruikbare producten in dit uit 2001 daterende complex. Middels onze software is deze data gedigitaliseerd én gebruikt om op voorhand de CO2 besparing te berekenen.

  BEDRIJVEN DIE JOU VOOR GINGEN