3D DIGITAL TWIN

Een Digital Twin is een dynamische virtuele 3D weergave van een vastgoedobject. Cirdax creëert met deze complexe digitale modellen een exacte kopie van de werkelijkheid, waarin zowel alle gebouw- en materialen informatie als gebouw documentatie wordt opgeslagen.

Om het vastgoedobject tot leven te brengen gebruiken we geavanceerde laser technologie die elke ruimte tot in detail vastlegt. De kracht zit uiteindelijk in de koppeling van het levensechte virtueel model met de actuele data die geregistreerd is in Cirdax. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide materiaalpaspoorten, NL-SfB codering, financiële waarde en milieudata. Een Digital Twin maakt zo alle waardevolle informatie over het gebouw en aanwezige materialen op één plek beschikbaar.

Een Digital Twin kan op verschillende wijzen worden ingezet, doordat het hulp biedt bij bouw, sloop, montage, demontage, maar ook het beheren van een gebouw. Door de nauwkeurigheid van een Digital Twin kan de verbinding met Building Information Modeling (BIM) in architectuur, engineering en constructie naadloos worden gemaakt. Bovendien bevordert het creëren van een digitale identiteit optimaal de circulaire transformatie. Hergebruik van materialen kan nu nog eerder en nauwkeuriger gepland worden, lang voordat de fysieke beschikbaarheid een feit is. Als vastgoedeigenaar leer je de prestaties van deze asset beter begrijpen, voorspellen en nieuwe inkomsten te vinden. Daarmee is een Digital Twin een meerwaarde voor de totale levenscyclus van het vastgoed.

Inventarisatie app

INVENTARISATIE
APP

MATERIAAL PASPOORTEN

PERFORMANCE DASHBOARD

3D DIGITAL
TWIN

(BIM) DESIGN TOOL

Inventarisatie app

LIFECYCLE MANAGER

BEHEER & ONDERHOUD

MATERIALEN MARKTPLAATS

CO2 BALANS CALCULATOR

SOCIAL RETURN TOOL